Ontspannende kindermassage

Heeft je kind last van stress?
Is je kind vaak overprikkeld?
Kan je kind moeilijk inslapen?
Kan je kind moeilijk uit het hoofd komen?

Dan kan je kind heel erg deugd hebben van een fijne hand- en voetmassage. 
Wat zijn de voordelen van een massage?

Massage maakt kinderen sterk en minder kwetsbaar.
Door massage wordt het immuunsysteem versterkt door een betere doorbloeding in het lichaam waardoor stress afneemt en er een diepe ontspanning optreedt. Massage is een waardevol hulpmiddel om kinderen te helpen omgaan met stress. Het brengt rust in je hoofd en in je lijf waardoor je volledg kan ontspannen. Daardoor kan je de prikkels van de dag beter loslaten, beter slapen, maar je kan je ook beter concentreren.


Massage zorgt ervoor dat je meer uit je hoofd komt en meer in je lichaam komt, wat er voor zorgt dat kinderen zich ook bewuster zijn van hun eigen lichaam. Tijdens de massage mogen ze zelf aangeven wat ze wensen en leuk vinden, waardoor het kind leert om zijn grenzen te kennen en aan te geven. Dit zorgt er voor dat je kind gaat groeien in zelfvertrouwen. Kinderen zullen meer gegrond zijn en dit zal zich uiten door sterker in de schoenen te staan.


Studies tonen aan dat massage een positief gevolg heeft: kinderen groeien beter, zijn minder vaak ziek, leren beter, hebben een beter lichaamsbesef, zijn socialer, communiceren beter en zijn verdraagzamer naar andere kinderen toe.


Massage kan kinderen met aandachtstoornissen zoals ADHD en hooggevoeligheid terug in balans brengen waardoor ze zich rustiger gaan voelen.

Tijdens de massage staan veiligheid en vertrouwen centraal.
Hoe gaat het in zijn werk?

We starten met een warm voetbad waarbij ik Himalaya badzout en lavendel aroma toevoeg. Dit heeft een zuiverend, vitaliserend en rustgevend effect.

Terwijl je kind ontspant van een deugddoend voetbadje kan het ondertussen genieten van een handmassage met lavendelolie.
Na het voetbad en de handmassage gaan we over naar een voetmassage. Ideaal om de energie vanuit het hoofd naar de voeten te brengen.
Dit gebeurd allemaal in een rustgevende setting, met een zacht muziekje, kaarsjes, dekentje , ...
Een ideaal moment waarbij je kind helemaal tot rust kan komen.
Tarieven

♡ €60 voor een uur
♡ Voor kinderen vanaf 8 jaar


Ook verkrijgbaar als cadeaubon

Ik heb er alle begrip voor dat een afspraak door omstandigheden niet kan doorgaan.
Ik vraag je dan wel om mij minstens 24u op voorhand te verwittigen.
Bij laattijdig of niet anunuleren wordt de sessie aangerekend.