Welkom bij Groei!


Hoi,

Ik ben Maaike en welkom bij Groei!


Ik heb altijd een passie gehad om met kinderen te werken. Zelf heb ik ervaren hoe het voelt als kind als je niet weerbaar in het leven staat. Vandaar dat het mijn droom is om kinderen een schatkist aan tools mee te geven om hen weerbaarder te maken in het leven, onder het motto: het is beter om kinderen tools aan te rijken zodat ze sterk en krachtig in het leven kunnen staan dan volwassenen te helpen omdat ze heel veel pijn in hun jeugd hebben meegemaakt.

Met Groei! wil ik een plaatsje creëren waarbij kinderen en volwassenen op een veilige en rustige manier hun verhaal kunnen vertellen. Ik wil kinderen, ouders en volwassenen begeleiden om meer zelfvertrouwen te krijgen en meer verbinding te creëren met zichzelf en in het gezin. Daarbij ga ik uit van de sterktes en de talenten die al in het kind en de volwassene aanwezig zijn.

Ik vind het heel belangrijk dat je als persoon in je kracht kan staan en dat je de pijntjes, verdriet, angsten, ... uit het verleden uit je schaduw kan halen. Dat het naar buiten mag komen waardoor je met een minder zware rugzak verder kan stappen in je leven.

Tijdens het coachen ga ik op een creatieve manier aan de slag en daarnaast maak ik ook gebruik van yoga en mindfulness.

Klik hier om meer te weten te komen over mij.


Klik hier om meer te weten over Groei!